dilluns, 20 d’abril de 2015

II MARATÓ DE LECTURAL’escola Consol Ferré us convida a la II Marató de Lectura que organitza l’alumnat de 5t de primària el dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi. Seran 7 hores de lectura ininterrompuda des de les 9:00 a la 13:00 i de les 3:00 a les 6:00 oberta a la participació de tothom. En aquest dia tant important us proposem que vingueu a l’escola a llegir en veu alta durant uns minuts, els que vulgueu i en el moment que pugueu, textos sobre contes del món que tenim preparats.
Hem triat aquest tipus de literatura perquè creiem molt important i interessant alhora conèixer els costums i les tradicions d’altres cultures.
El propòsit de la II Marató de Lectura de l’escola Consol Ferré no és altre que fomentar la lectura entre menuts i grans. Donar a conèixer a tota la comunitat educativa que, a l’hora de llegir, no importa l’edat que el lector tinga i que llegir no només és cosa de l’escola, sinó que qui vulga pot fer-ho en qual se vol lloc i moment.
Volem agrair la vostra col·laboració obsequiant el temps dedicat amb un detall fet per nosaltres mateixos.
Ens agradaria molt comptar amb vatros.
Per tal de facilitar l’organització de l’acte, us agraïm que ens confirmeu la vostra participació abans del 22 d’abril, a través del correu e3010773@xtec.cat o trucant al tel. 977 70 18 40 per donar la següent informació:
Nom………................…………...................................………………………………..
Ofici…………………………........…………………………………
Tel. de contacte………………........................................………………
Horari en què us vindria bé fer la lectura:…………...........………
MOLTES GRÀCIES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada