dimecres, 10 de febrer del 2016

1R: APADRINAMENT LECTOR I DINÀMIQUES DE GRUP



Aquest mes de novembre hem posat en marxa l'apadrinament lector. En aquest projecte l'alumnat de cicle superior fa de padrí dels xiquets i xiquetes de cicle inicial per tal d'ajudar-los a llegir però sobretot per gaudir conjuntament de moments de lectura i conversa literària.

La dinàmica de l'apadrinament consisteix en reunir-nos una vegada a la setmana per parelles lectores (un gran i un menut), cada parella busca un espai tranquil en el que poder llegir, però també parlar, escriure, jugar... prenent com a fil conductor un llibre escollit per tots dos la setmana anterior.

L'alumnat més gran és l'encarregat de preparar les sessions però aquestes no poden funcionar sense la col•laboració i implicació també dels petits.

Les darreres setmanes hem fet diferents activitats i jocs per tal de conèixer les nostres parelles lectores i, finalment, aquesta setmana comencem amb molta il•lusió les sessions de lectura conjunta. Tant els fillols com els padrins en tenim moltes ganes!!! Ja us contarem com segueix la cosa!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada